بررسی فرصت‌های صادرات انرژی ایران به اروپا-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

بررسی فرصت‌های صادرات انرژی ایران به اروپا

قابلیت ھای عملیاتی واردات محصولات نفت، گاز، پتروشیمی و کالاهای کانتینری از سوی پرتقال بررسی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 09
کد خبر: ۱۲۸۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر سفیر جمهوری اسلامی ایران در پرتغال در بازدید از تاسیسات و پایانه های بندر سینژ پرتغال، قابلیت ھای عملیاتی آن در زمینه واردات محصولات نفت، گاز، پتروشیمی و کالاهای کانتینری را از نزدیک مورد بررسی قرار دارد.

 مرتضی دامن پاک جامی در گفت و گو با مقامات بندر سینژ و مدیران پارک صنعتی و لجستیکی این منطقه، بر امکان استفاده از ظرفیت‌های این بندر برای ذخیره سازی و توزیع فرآورده ھای انرژی ایران به ویژه گاز طبیعی مایع به منظور تامین بخشی از نیاز انرژی اروپا تاکید کرد.

بندر سینژ در ۱۵۰ کیلومتری جنوب لیسبون، پایتخت پرتغال و در کرانه اقیانوس اطلس واقع است و تنها بندر آب های عمیق این کشور و جنوب اروپا محسوب می شود. بخش زیادی از نیاز پرتغال به واردات نفت و گاز از طریق این بندر تامین می شود.

بندر سینژ با امکان پهلوگیری نفتکش ها و کشتی های کانتینری غول پیکر، برخورداری از پنج اسکله و ترمینال تخلیه و بارگیری و وجود شبکه خطوط لوله و خط آهن برای انتقال انرژی و کالا به داخل پرتغال و غرب اسپانیا اهمیت زیادی دارد. شرایط بحرانی انرژی در اروپا بعد از جنگ اوکراین، اهمیت این بندر برای واردات بخشی از نیازهای انرژی اروپا را افزایش داده است. پرتغال در تلاش است جایگاه این بندر را به عنوان «دروازه آتلانتیک به اروپا» تثبیت کند./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده